fbpx

Volg het recept voor een kwalitatief beter leven!

beter leven

Volg het recept voor een kwalitatief beter leven!

Zou het niet fijn zijn als er een recept bestond dat jou weer goed in je vel liet zitten, simpelweg door een ingrediëntenlijst met instructies te volgen? Honderd gram motivatie, een paar theelepels moed, een snufje positieve energie, even roeren en je kunt weer genieten van een krachtig lichaam én krachtige geest. Voor iedereen die wel wat begeleiding kan gebruiken bij het ontwikkelen van een kwalitatief beter leven, heeft Je Lichaam Voor Elkaar hier iets op gevonden met een receptenabonnement.

(Op)voeding

Je relatie met eten legt voor een groot deel de basis voor je gezondheid. Misschien heb je ongezonde gewoontes van huis uit meegekregen. Of wellicht is je eetpatroon in de loop van de tijd verstoord geraakt. Je associeert eten met een middel voor troost, of eet om een emotionele leegte op te vullen. Zo blijf je jezelf volproppen met suikers en vetten, alles om maar kortstondig te profiteren van feel-goodhormonen en een tijdelijke boost in je energie. Op de lange termijn ga je je echter alleen maar slechter voelen. Met het receptenabonnement ga je voeding daarom anders benaderen.

Op het menu

Niet alleen gezonde voeding staat op het menu, ook krijg je tips om te zorgen voor een algehele gezonde leefstijl. Bijvoorbeeld door blootstelling aan giftige stoffen terug te brengen, je lichaam én brein te trainen, je slaapkwaliteit te verhogen, stress te verminderen, vanuit dankbaarheid en met een doel voor ogen te leven en een hoger zelfbewustzijn te creëren. Zo zorg je goed voor je hoofd, je lichaam en je hart.

Positieve stofjes

Alles wat je in je lichaam stopt, heeft effect op je algehele gezondheid. De hersenen maken per dag talloze stofjes aan om het lichaam te sturen. Je emoties, gedachten, ervaringen en gevoelens spelen hier allemaal een rol in en dragen bij aan een beter kwalitatief leven. Wanneer je je lichaam vult met negatieve gedachten, stuur je eigenlijk allemaal negatieve stoffen je lichaam in. Door een verandering in je denken, kun je je lichaam dus positief beïnvloeden.

ABC-apotheek

Wanneer we ons niet naar behoren voelen, trekken we al snel naar de apotheek. Maar eigenlijk hebben we zelf een apotheek tot onze beschikking, namelijk onze leefstijl. Bij Je Lichaam Voor Elkaar noemen we dit de ABC-apotheek. A staat voor Actief en regelmatig bewegen, B voor Bewust gezonder eten en C voor Complete rust en ontspanning. Streef ernaar om minstens 150 minuten per week te bewegen, 80% van de tijd gezond te eten en elke dag tijd te nemen voor een goede slaap en ontspanning. Door dit ABC te volgen, zet je al een grote stap in het voorkomen dat je ziek wordt.

Medicijn voor balans

Het is niet altijd makkelijk om te weten wat je nodig hebt om je lichaam weer in balans te krijgen. De combinatie van stress en een ongebalanceerd eetpatroon kan voor allerlei problemen zorgen. Je jojo't wat af met je gewicht of krijgt te maken met darmklachten. Ook is er een grotere kans op diabetes type 2. Het receptenabonnement bevat daarom de juiste ingrediënten om weer mentaal en lichamelijk te helen, in balans te komen, rust en vrede toe te laten en pijnklachten te verzachten.

Vul je bord met positiviteit

Ik ben Ellen Videler, de chefkok die jouw bord weer vult met positieve gedachten en energie. Met mijn ruime ervaring als coach weet ik precies wat jij nodig hebt om weer op volle kracht en energie in het leven te staan. Wil jij je lichaam weer voor elkaar hebben? Meld je dan nu aan voor het receptenabonnement en ontdek de vele gezonde recepten die jouw leven weer kleur geven.

 

Share this story:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.