fbpx

Receptenabonnement

Het blauwdruk receptenabonnement

Het blauwdruk receptenabonnement van Je Lichaam Voor Elkaar biedt voor een vast bedrag per maand altijd het juiste en beste recept voor een gezond en vitaal lichaam.

Weg met negatieve gedachtes

Bijna iedereen wordt gezond ter wereld gebracht. Bij je geboorte krijg je de blauwdruk mee waar de rest van je leven op gebaseerd is. Deze blauwdruk wordt aangevuld met alles wat je daarna meemaakt. Van hoe mensen met je omgaan en hoe mensen met je praten tot de band met je ouders, familie en vrienden – het zijn allemaal ingrediënten voor hoe jij je later gaat voelen. Wist je bovendien dat je hersenen per dag duizenden stofjes aanmaken om je lichaam aan te sturen? Als je jezelf dus vult met negatieve gedachtes, stuur je eigenlijk allerlei negatieve stoffen je lichaam in. Reken maar dat dit op den duur gevolgen voor je lichaam gaat hebben! Door een verandering in je denken te maken, kun je ook je lichaam positief beïnvloeden. Het blauwdruk receptenabonnement bevat:

1. Het medicijn om het emotionele, lichamelijke of mentale in jezelf te helen.
2. De kennis en de kracht om alles in harmonie en evenwicht te brengen.
3. Rust en vrede in je hart bij stress (gemoedsrust in balans)
4. Hulp en balsem voor je pijn als je zoekende of in nood bent

Wanneer ben je gezond?

Je gezondheid is de belangrijkste blind date waarvan je zeker weet dat je er al je liefde in je leven voor wilt geven om er nu en later het plezier van te ervaren. Je bent pas gezond als je vitaliteit in je lichaam hebt. Je lichaam is afhankelijk van alles wat je binnenkrijgt. Niet alleen qua voedingsmiddelen, ook emoties, gedachtes, ervaringen en gevoelens spelen een grote rol in hoe je jezelf voelt. Het kan wel eens moeilijk zijn om er zelf achter te komen wat je nodig hebt om het juiste binnen te krijgen. Wat je dan nodig hebt, is een blauwdruk receptenboekje met de juiste ingrediënten voor een gezond en vitaal leven.

 

receptenabonnement

‘Voor een vast bedrag per maand altijd het juiste en beste recept voor een gezond en vitaal lichaam.’

Het blauwdruk receptenboek geeft je advies bij problemen als:

  • Gewichtsbeheersing
  • Diabetes type 2
  • Stress
  • Libido klachten
  • Slaap problemen
  • Darmklachten

Iets voor jou?

Geïnteresseerd in het ‘Je lichaam voor elkaar’ blauwdruk receptenboek met het recept voor een gezond en vitaal lichaam en een optimale mindset? Vraag dan meer informatie aan.

 

Share this story:

Trainingen en coaching