fbpx

Online vitaliteitscoaching

Online vitaliteitscoaching

Moeite met gewicht beheersing? Druk in je hoofd en vaak uitgeput? Blijf niet tegen jezelf vechten. Met online vitaliteitscoaching kun je jouw gezondheid optimaliseren en je weer fit voelen.

Voor wie is online vitaliteitscoaching geschikt?

De meeste aanpassingen die je kunt maken om gezonder te leven, voelen al snel als een achteruitgang. Een streng dieet maakt bijvoorbeeld dat je altijd op jezelf moet letten en jezelf in moet houden en vreet zo langzaam al het plezier uit je leven. Ook als je een moment voor jezelf pakt en even voor de televisie neerstrijkt, merk je dat jezelf in je hoofd nog geen rust kunt gunnen. Je blijft toch nadenken over je werk, over je gezin en over je leven. Je wil het wel veranderen, maar waar moet je beginnen?

De blauwdruk van je leven

We krijgen allemaal bij onze geboorte een blauwdruk mee voor hoe ons leven eruit gaat zien. Je draagt het altijd met je mee en al je ervaringen beïnvloeden de blauwdruk. Je leert bijvoorbeeld al vroeg hoe je jezelf moet gedragen en hoe je jouw leven moet leiden. Voor je het weet zit je vastgeroest in patronen die ervoor zorgen dat je niet het leven hebt dat je graag zou willen. Het blijkt voor velen moeilijk om die patronen te doorbreken en je blauwdruk te veranderen, maar zeker niet onmogelijk! Het leven is niet maakbaar maar wel stuurbaar.

shutterstock_645031861

Je nieuwe blauwdruk

Online vitaliteitscoaching is een gemakkelijke eerste stap om je bestaande patronen te doorbreken. We gaan aan de slag met een actieplan om de leefstijldriehoek te verbeteren. Dit is het samenspel tussen je brein, het autonoom zenuwstelsel en je immuunsysteem. Juiste keuzes kunnen de stofwisseling van je brein verbeteren, goede interventies brengen je zenuwstelsel tot rust en we gaan de juiste stappen zetten om je immuunsysteem in balans te brengen. Dit vormt de basis om je fitter, vitaler en gezonder te gaan voelen. Jouw nieuwe blauwdruk!

Wacht niet langer af

Vitaliteitscoaching is volledig via internet te volgen met een online training en persoonlijke coach. Je kunt hierbij natuurlijk ook ervoor kiezen om persoonlijk af te spreken, wat jij het fijnste vindt. Je wil graag geholpen worden bij het terugvinden van je vitale blauwdruk maar wil je vrijblijvend bepalen wanneer je hiervoor een afspraak maakt? Ik bied ook een strippenkaart aan voor zes sessies. Met een Vitale Blauwdruk Strippenkaart bepaal je dus helemaal zelf wanneer je wilt komen. In zes losse sessies van 60 minuten werk je aan jouw doelen. Wil je een langere periode tussen twee sessies? Dat kan! De strippenkaart is 1 jaar geldig. Voel je vrij en kies voor de Vitale Blauwdruk Strippenkaart. De strippenkaart kost €497,- excl. btw.

Ben je geïnteresseerd? Doorbreek dan nu je oude patronen, en bestel de Vitale Blauwdruk Strippenkaart! 
Op naar een kwalitatief beter leven!

 

Share this story:

Trainingen en coaching