fbpx

OER-Scan

Leer je lichaam kennen met de OER-Scan

Voel je jezelf uitgeput, heb je last van pijn zonder oorzaak of een laag energieniveau? Of mis je juist een stukje zelfvertrouwen om energiek je dagen door te komen? Dan kun je de OER-Scan wel gebruiken: duidelijkheid over je gezondheid, met een simpele scan van je lichaam.

De systemen van je lichaam

Wanneer ben je eigenlijk gezond? Gezondheid wordt bepaald door het samenspel van alle systemen in je lichaam. Je lichaam kent zo’n dertien systemen die met elkaar samenwerken, zoals bijvoorbeeld het hormoonsysteem, je ademhalingssysteem en je stofwisseling. Er hoeft maar één probleem of verstoring te zijn en je hele lichaam is ontregeld.

Wat is een OER-scan?

Een verstoring van de balans in je lichaam zal uiteindelijk leiden tot klachten. Je kunt last krijgen van:

  • Hoofdpijn, nek of rugklachten
  • Vermoeidheid
  • Slaapproblemen
  • Maag en darmklachten
  • Hartklachten
OER-scan

Iedereen zou in staat moeten zijn om te begrijpen wat er gebeurt met zijn of haar lichaam!

Preventie is essentieel voor je gezondheid in de toekomst. We zijn gezond wanneer onze lichaamsenergie ook in harmonie is. Meten is weten! Je vraagt je misschien af: waarom kan het voor mij belangrijk zijn om een OER-Scan te laten maken?

Gezond zijn en gezond blijven

Onze passie is het verbeteren van gezondheid en welzijn van ieder individu. We willen mensen bewust maken over preventie en het veranderen van gewoontes ter verbetering van gezondheid. Ons doel is dat mensen gezond zijn en gezond blijven, want gezondheid is ons meest kostbare bezit. Wacht dus niet tot het te laat is. Verstoringen in je lichaam zijn al te identificeren voordat je last krijgt van klachten. Je kunt ziekte daarmee voorkomen.

Met de OER-scan wordt je hele gezondheid in kaart gebracht. De systemen van je lichaam zijn te meten aan de hand van energiepunten. Meten is weten, en dat geldt ook voor je lichaam. Het is een scan van je hele lichaam met een preventieve check met advies over voeding, voedingstekorten, verzuring van het lichaam, hormonale disbalansen, stofwisseling en spijsvertering.

Energie is de bouwsteen van je lichaam

Leer je lichaam kennen

Essentieel voor een goede werking van alle systemen is je energie. Het is de bouwsteen van je lichaam, waar de andere systemen op draaien. Genoeg energie zorgt ervoor dat je stofwisseling in werking kan treden om je eten goed om te zetten. Het zorgt ervoor dat je immuunsysteem actief op kan treden om virussen te bestrijden die je lichaam proberen binnen te dringen. En het zorgt ervoor dat je het gevoel hebt er tegenaan te kunnen en actief je leven te leiden, in plaats van dat je het idee hebt op de automatische piloot te lopen.

Wat kan de OER-scan jou bieden?

Tijdens de Gezondheid en Health AVK Check laat de OER-Scan je zien of er een disbalans in je lichaam aanwezig is, waar je later mogelijk last van kunt krijgen. Ook kunnen mijn team en ik, als je al klachten hebt, hiermee zien waar de oorzaak van je klachten zit. Zo kunnen we met de OER-Scan zowel je symptomen voorkomen als ze verlichten op een natuurlijke manier. Dan hoef jij je niet meer druk te maken over problemen die je mogelijk kunt gaan krijgen. Rust in je hoofd, en vitaliteit in je lichaam.

 

Share this story:

Trainingen en coaching