fbpx

Krachtig veranderen

Krachtig veranderen

Krachtig veranderen is voor ons allemaal mogelijk. Toch worstelen zoveel mensen iedere dag om alle elementen van het leven in balans te houden. Hierdoor begin je al snel op een negatieve manier na te denken. Je hoort jezelf denken, ik kan het niet, het gaat me niet lukken, ik ben hier niet voor geschikt, noem maar op. Niets is minder waar. Het is absoluut mogelijk om te bereiken wat jij wil bereiken. Tijd voor een krachtige verandering!

Waarom krachtig veranderen?

Het is essentieel om over een positieve sfeer en een goed gevoel te beschikken om je doelen te kunnen bereiken en een gelukkig leven te leiden waarvoor het leven eigenlijk bedoeld is. Als je in jezelf en je eigen kunnen gelooft, zul je merken dat je leven ook verandert. Durf de eerste stap te zetten richting een gezonder en vitaler leven.

krachtig-veranderen

“For things to change you have to change”
- Jim Rohn

Over Ellen

Ellen Videler is een persoonlijke en mentaal sterke Master OERsterk Coach. Een meester in gedachten chirurge, kun je wel stellen, omdat ze met haar positieve woorden de negatieve gedachtes uit jouw blauwdruk haalt, voor de juiste denkwijze, leefstijl, mindset om het plezier in je leven terug te brengen. Ze is iemand die nooit is uitgeleerd en dagelijks het leven omarmt en toelacht. We hebben niet het eeuwige leven. Het is voorbij voordat je er erg in hebt. Het is een geboorterecht om gelukkig te zijn. Ik zeg: adem in, adem uit. Heb intens lief, leef je leven zoals alleen jij denkt dat je het graag wilt, beslis, kies wat je nodig hebt en laten we met elkaar genieten zonder schuldgevoel. Tijd is hierin een relatief begrip. Je leeft nu. Leef dus ook nu. Het mag. Stel niet uit tot morgen wat je vandaag zou kunnen en willen doen, want morgen is het op ditzelfde tijdstip toch ook weer nu. Gun jezelf daarom gelukkig, vitaal en gezond te zijn. Het is een gift die je hebt mee gekregen vanuit je eigen blauwdruk. Laten we er met elkaar dankbaar voor zijn!

Blauwdruk voor een krachtige verandering

Ik begon met het coachen van actieve, ondernemende zorgzame vrouwen en ook met leidinggevende sterke mannen: er zijn drie worstelingen die deze grote groepering tegenhoudt om helemaal hun echte leven te leven. Maar gelukkig zijn ze alle drie op te lossen. Daar gaat mijn waardevolle OER manuscript over voor het krachtig veranderen van je lichaam en leven.

Een kwalitatief beter leven begint met een heldere gezonde geest. Wil je meer lezen over mijn visie op een goede gezondheid? Klik hier voor een GRATIS doorbraak in je blauwdruk door de 3 OER-blauwdruk leefstijlprincipes te downloaden, voor een kwalitatief beter leven.

Klik hier voor de speciale prijs van € 97,- en ontvang ook het waardevolle en alles veranderende ‘OER Manuscript voor het Krachtig Veranderen Van Lichaam en Leven’, inclusief een coachingsessie met mij van 90 minuten. Hierin ga ik samen met jou de drie grootste worstelingen van jouw actieve, ondernemende en zorgzame leven bespreken en vooral: hoe je hier simpel vanaf komt.

Ga voor een kwalitatief beter leven!

 

Share this story:

Trainingen en coaching