fbpx

Over JLVE

Over mij

Ik ben Ellen Videler, ervaren vrouwen coach en Master OERsterk coach bij Je lichaam voor elkaar. Mijn idee is simpel: je lichaam voor elkaar voor een kwalitatief beter leven. Beter in je hoofd, beter in je lichaam én beter in je hart.

Het bedrijf ‘Je lichaam voor elkaar’ is een specialist in preventieve leef- en denkstijl, omdat we de juiste kennis onder één dak hebben en samenwerken met het beste team aan experts binnen de gezondheidsindustrie. Dit resulteert in een uniek en concreet plan voor een kwalitatief beter leven!

“Take care of your body. It’s the only place you have to live in.”
– Jim Brown

Over mijn achtergrond

Tijdens mijn carrière in de geboortezorg heb ik bij duizenden mensen aan de wieg van een nieuw mensenleven gestaan. Daar viel mij op dat bijna iedereen ‘gezond’ geboren wordt. Bij de geboorte krijgen we allemaal de prachtige blauwdruk voor je leven mee. Alles wat na de geboorte komt heeft hier invloed op: hoe je ouders je opvoeden, hoe mensen met je omgaan en hoe jij je eigen leven daarna vormgeeft en waar je jezelf mee voedt. Helaas kan daardoor die prachtige blauwdruk in de loop van je leven vervagen.

Terugdringen en controleren van stress

Helaas krijgen veel van ons te maken met veel stress en spanning in ons leven. We hebben dan ook niet altijd de middelen meegekregen om dit vanuit onszelf te voorkomen. Psychische stress heeft een enorme impact op de reikwijdte van een leven. Het goeie nieuws is echter dat je stress in grootte mate kunt terugdringen en controleren. Zo kunnen we de fijne blauwdruk waar het allemaal mee begon weer terugvinden. Alles wat je daarvoor nodig hebt is het juiste gereedschap in je gereedschapskist.

“Een mens zou zeker niet zeventig of tachtig worden als deze lange levensduur geen betekenis had voor zijn soort. De middag van het menselijk leven mag ook een eigen betekenis hebben en hoeft niet slechts een zielig aanhangsel te zijn van de ochtend van het leven.”
- Carl Jung

Je Lichaam Voor Elkaar

Strategieën om jaren aan je leven toe te voegen en leven aan je levens jaren:

1. Gezond dieet en voeding
2. Blootstelling aan giftige stoffen terugbrengen
3. Lichamelijke activiteiten
4. Brein fitness
5. Hoge kwaliteit van je slaap
6. Reductie van stress
7. Leven met een doel en vanuit dankbaarheid
8. Bewust zijn wie je bent

Als je jouw leven in balans krijgt, heb je jouw lichaam voor elkaar voor een kwalitatief beter leven. Zet vandaag nog de eerste stap om dit te bereiken, en neem contact met mij op!