fbpx

Vitaliteitscoaching

Vitaliteitscoaching

Vitaliteitscoaching is geschikt voor iedereen die het gevoel heeft dat zijn of haar leven zichzelf aan het leiden is, en weinig invloed te hebben op hoe de dagen eruit zien. Je sleept jezelf op de automatische piloot de dagen door, zonder dat je er echt nog van weet te genieten. Herken je dit? Dit is ontzettend vermoeiend. Schroom niet langer, pak de controle terug!

Een oersterke coach

Ik ben een oersterke coach en al jaren coach voor alle vrouwen (en mannen!) die een boost in hun zelfvertrouwen en vitaliteit kunnen gebruiken. OERsterk coaching gaat ervan uit dat een mensenlichaam een geheel is. Hierin werken allerlei systemen met elkaar samen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je spijverteringssysteem, ademhalingssysteem en je zenuwstelsel. Gezondheid betekent dat je lichaam in balans is en al deze systemen op een goede manier met elkaar samenwerken.

 

vitaliteitscoaching

Mijn visie

Een klacht in je lichaam geeft aan dat een systeem niet werkt zoals het zou moeten. Een OERsterk en vitaliteit coach focust bij het verlichten van klachten dan ook op de werkelijke oorzaak van het probleem, niet enkel de symptomen. De symptomen zijn immers enkel alarmbellen. De echte oorzaak hoeft niet in de buurt van de plekken te zitten waar je klachten ervaart, maar kan ook ergens anders in je lichaam zitten.

Leefstijlklachten waar we aan kunnen werken zijn onder andere:

  • weinig energie
  • stemming schommelingen
  • hoofdpijn
  • stress
  • libidoproblemen
  • weinig zingeving, groei en voldoening in het leven ervaren
  • slecht slapen
  • gewichtsbeheersing

Drastische toename van je levenskwaliteit

Door met vitaliteitscoaching de werkelijke oorzaak van klachten aan te pakken, zien we vaak dat de levenskwaliteit vaak drastisch toeneemt. Je komt eindelijk weer lekker in je vel te zitten, in plaats van dat je lichaam je altijd tegen lijkt te werken. Het is jouw lichaam, jouw monumentale pand, ons project als een kleurrijk geschenk voor jou! Neem contact met mij op, dan maken we samen een begin aan jouw nieuwe leven.

 

Share this story:

Trainingen en coaching