fbpx

Blauwdruk doorbraak

Blauwdruk doorbraak

Zoek je een vitaliteit coach om je zelfvertrouwen een boost te geven en je beste blauwdruk van jezelf tevoorschijn te halen? Ik geef persoonlijke coaching aan iedereen die ook kampt met vermoeidheid, stress en spanning en hierbij een steuntje in rug kan gebruiken. Ik zorg er samen met jou voor dat we het patroon gaan doorbreken, zodat je weer zin in je leven krijgt!

Voor wie is de persoonlijke coaching van Blauwdruk Doorbraak een oplossing?

In onze prestatiemaatschappij voelt het soms alsof we allemaal gevangen zitten in de rat race. Je krijgt het idee dat iedereen om je heen het allemaal voor elkaar heeft, maar dat je zelf keihard moet zwemmen om je hoofd boven water te kunnen houden. Dat maakt dat je al snel gevangen raakt in een negatieve spiraal. Er gaat geen dag voorbij zonder dat je bijna pijn hebt van de stress, je hoofd helemaal vol zit en je uitgeput naar bed gaat, om amper uitgerust weer wakker te worden. Eigenlijk mis je gewoon de lol in je leven en het gevoel dat je een leven hebt dat het waard is om je voor in te spannen.

Je kunt hierbij last krijgen van allerlei klachten:

  • vermoeidheid
  • stress
  • een vol, druk hoofd
  • (spier)pijn
  • een futloos, hol gevoel
  • de behoefte om overdag naar bed te gaan

Een einde aan stress, spanning en negatieve gedachtes

Ben je dan de enige die er zoveel moeite mee heeft? Ik kan je met hart en ziel vertellen: zeker niet! Veel vrouwen (maar zeker ook mannen) hebben het idee dat ze te veel op hun bordje hebben liggen. Zij weten alleen niet goed hoe ze dit aan moeten pakken. We krijgen bij onze geboorte namelijk allemaal een blauwdruk mee voor hoe ons leven eruit gaat zien. Deze blauwdruk verandert door alles wat we meemaken. In dit coachingtraject gaan we jouw originele blauwdruk terugvinden en een doorbraak maken in je vastgeroeste patronen: zo halen we het plezier in jouw leven terug!

Voor jou en je gezin

Wij geven onze eigen blauwdruk ook door aan onze kinderen. Dat is een grote verantwoordelijkheid. Als vader en moeder ben je natuurlijk ook gewoon mens en ben je niet perfect, hoe graag je dat ook zou willen. Het gevolg is wel dat je onbedoeld en ook vaak onbewust de blauwdruk van je kind aanpast, waarvan de gevolgen hun hele leven merkbaar kunnen zijn. Met persoonlijke coaching werken we samen aan het geven van bewuste aandacht voor een gezonde blauwdruk leefstijl, voor jou én je gezin.

 

Coaching-1op1coaching

“For things to change, you have to change”
– Jim Rohn

Hoe ziet persoonlijke coaching eruit?

Doorbreek de negatieve spiraal en kies een keer écht voor jezelf. Hoe zou je het vinden als ik je de mogelijkheid biedt om vanaf nu over nieuw te beginnen zodat je zo goed als zeker weet dat je kwalitatief beter en gezonder de toekomst in wandelt? Ik ben naast zelfverzekerde vrouwen coach, Master OERsterk coach en coach mensen naar een positieve verandering: een omkeer naar positief denken en op een gezonde, positieve manier in het leven komen te staan. In mijn persoonlijke coachingtraject Blauwdruk Doorbraak leer ik je in verschillende sessies hoe je op jezelf kunt vertrouwen, gezonde keuzes kunt maken en stevig in je schoenen komt te staan.

 

Share this story:

Trainingen en coaching